Top Ten Quiz

English Grammar Test - Singular and Plural (Set 1)

1. Plural form of Pupa
A. Pupe
B.Pupa
C.Pupea
D.Pupae
Ans: D.Pupae
2.The plural of the word ‘crisis’ is
A. crisis
B.crises
C. crisises
D.crisisi
Ans: B.crises
3. That is an ox. Those are ----
A.ox
B.oxen
C.oxs
D.oxes
 Ans: B.oxen
English Grammar Test - Singular and Plural -psc english
4. The singular form of ‘data’ is
A. date
B. datum
C. datas
D.datae
 Ans: B. datum
5. What is the plural form of medium?
A. medium
B. mediums
C. media
D. mediator
 Ans: C. media
6. Find out word in plural form:
A. fungus
B. goose
C. furniture
D.criterion
 Ans: C.furniture
7. Write the plural form of the compound form ‘son in law’:
A. son in laws
B. sons in laws
C. son’s in laws
D. sons-in-law
Ans: D. sons-in-law
8. The plural form of rhinoceros is:
A. rhinoceroses
B.rhinoceros
C.rhinocerosis
D.rhinocerosess
 Ans: A. rhinoceroses
9. Plural form of “leaf” is
A. leave
B.left
C.leaves
D.leafs
 Ans: C.leaves
10. The incorrect match from the following is
A. Fiance- Fiancee
B. Wizard- Witch
C. Alumna-Alumnae
D. Masseur - Masseuse
Ans: C. Alumna-Alumnae

No comments:

Post a comment