Top Ten Quiz

English Grammar Test - Article

1. He is ----university graduate.
A. a B. an  C. the D. of
2. ---- Bible is the holy book of Christians
                A. No Article B. a C. an D. the
3. There is ----inkpot near the table lamp
                A. a B. an C. the D. some
4. Thushara is not----ugly girl.
A. a B. a C. one D. the
5. This is ---- unusual matter.
A. a B. a C.the D. of
English Grammar Test- Article  II PSC II RRB

6. When Vinu was walking through the street, he met ----eyed beggar on the pavement
                A.the  B. an C. a D.none of these
7. Capital punishment is considered as--- ultimate punishment for any crime.
A. a B. the C. a D. no article
8. Germany is ---European country
                A. no article  B. an C. the D. a
9. The teacher drew a tree on ----blackboard
A. a B. an C.the D.no article
10.------Iron is a useful metal
                A. A B. An C. The D.No article
Answers: 1-A, 2- D, 3-B, 4-B, 5-B, 6-C, 7-B, 8-D, 9-C, 10-D

No comments:

Post a comment