Top Ten Quiz

English Grammar Test - Tenses

1. He ---- a mill in his town.
A. have
B. has 
C.is having
D.none of these                                                                                    
2. Mr. Vinu ----letters every day.
A.writes 
B. wrote
C.is writing
D.has written  
English Grammar Test - Tenses II Exam based SSC and PSC
3. Sita ---- the letter yesterday
A. has written  
B. had written 
C.wrote 
D.writes
4. My younger son has just ------ a letter.
A. written 
B.wrote
C.writing
D. write
5. The past perfect tense form of the sentence: He wrote a letter
A. He was writing a letter
B. He will have written a letter
C. He had written a letter 
D. He has written a letter
6. My mother has been ------in bed all morning
A. lieing 
B. lying 
C.laying
D.lyeing 
7. Rahul looked at me without----- a word
 A.say
 B.saying
 C.says
 D.said
8. He---- thirsty
 A. looks
 B. looking 
 C. have looked 
 D. None of these
9. It has been raining-----two days
           A. since
B.after 
C.for 
D. from 
10. Sachin ------playing cricket last year. 
         A. stop
         B.stopped
          C.will stop
         D. have stopped
Answer:1-B, 2-A, 3-C, 4-A, 5-C, 6-B, 7-B, 8-A, 9-C, 10-B.

No comments:

Post a comment